Széchenyi terv plusz Lits Energy Kft.

Légtechnikai cső 125 mm-ben? Mutatjuk, mikor érdemes ezt a méretet választani!

 

Légtechnikai cső 125 mm-ben? Mutatjuk, mikor érdemes ezt a méretet választani!

Légtechnikai cső 125 mm-ben? Mutatjuk, mikor érdemes ezt a méretet választani!

Milyen légtechnikai cső típusok és méretek léteznek?

Vannak más típusok is, de miért is különleges egy légtechnikai cső 125?

  1. Kis átmérőjű flexibilis csövek: ezek a frisslevegő ellátáshoz és az elhasznált levegő elszívásához használatosak. 63 és 90 mm között van az átmérőjük
  2. Alagút alakú, lapos légcsatorna
  3. Szigetelt nagy átmérőjű merev falú csövek A leggyakrabban használt típusok a kerek keresztmetszetű. Átmérőjük 125 és 200 mm között van.

A légtechnikai rendszer beépítését mindig szakemberre érdemes bízni. Ahogyan a későbbiekben a tisztítást is. Pontosan azért, mert ez felelhet az egészségünkért is. Nem érdemes ezzel játszani.

Cégünk vállalja a teljeskörű beszerelést. A spirálkorcolt légcsatornák befúvásra és elszívásra, ipari szellőző és légkondicionáló rendszerekhez használható.

A 125 mm légtechnikai cső maximum 70 fokot bír ki és 1.000 Pa nyomást. A légtechnikai cső általában összeköti a központi egységet a kültérrel és az osztódobozokkal.

Keressen minket bizalommal és döntsön a tiszta levegő mellett.

Légtechnikai cső 125 mm-ben? Milyen méretek vannak még? Mutatjuk!

A légtechnikai csövek elengedhetetlen alkotóelemei az ipari épületeknek. De más helyeken is fontos lehet. Beszélhetünk akár sportlétesítményekről, szórakozóhelyekről vagy gyárakról, irodaházakról. Ezeken a helyeken mindig nagyon fontos, hogy megfelelő legyen a levegő minősége és a hőmérséklet is.

Mivel a légtechnikai rendszerek ilyen fontosak, az sem mindegy, hogy kire bízzuk annak beszerelését, karbantartását. Semmiképpen sem érdemes nekikezdeni saját kezűleg. Ugyanis több kárt okozhatunk, mint gondolnánk. Másrészt pedig a garancia sem fog élni, ha már belenyúlunk a rendszerbe.

A légtechnikai rendszerek légtechnikai csövekből állnak. A légtechnikai csövek mérete 100-1600 mm-ig változhat, de egyedi méretről is szó lehet.

Légtechnikai cső 125 mm-ben egy viszonylag kisebb átmérőjű cső, így ez a kisebb helyeken alkalmazható.

Ha légtechnikai cső 125 mm-ben érdekli, válassza a LitsEnergy-t. Cégünk vállalja a rendszerek gyártását, karbantartását is. Keresse bátran munkatársainkat, kérjen ajánlatot még ma, válassza a minőségi levegőt.

Lépjen kapcsolatba velünk

Kérjen ajánlatot az alábbi űrlap kitöltésével vagy hívjon a +36-20/376-3924 telefonszámon.

Tekintse meg referenciákat!

KOMPLETT LÉGTECHNIKA SZERELÉS ÉS GYÁRTÁS

Címünk

LITS Energy Kft.
8000, Székesfehérvár, Új Csóri út 36.
Széchenyi 2020 infoblokk

Elérhetőségek

Lits Attila (ügyvezető) 
Email: litsenergykft@gmail.com
Telefon: +36-20/376-3924