Széchenyi terv plusz Lits Energy Kft.

Textil légcsatorna

Textil légcsatorna

Tegyen eleget egyszerre az előírásoknak és az emberi komfortnak, barátságosabb környezetnek textil légcsatorna telepítésével. Gondoskodjon saját és munkatársai megfelelő munkakörnyezetéről.

Alkalmazási területük:
• gyárak
• sport központok
• ipari létesítmények
• csarnokok

Illetve azoknak, akiknek a hatásosságon túl, fontos az esztétikai megoldás is. Hiszen a textil légcsatorna a hagyományos rendszerekhez viszonyítva sokkal barátságosabb kivitelezésben költözik be az épület komplexumba. Ezen túl, a hagyományos rendszerekhez viszonyítva gyorsabb és egyszerűbb fel-leszereléssel készül el. Textil légcsatornával minőségibb környezetet tud kialakítani pénztárcabarát módon.  

Légtechnikai spirálkorcolt csöveinket ZÖLD energiával állítjuk elő

Telephelyünkön napelemeket telepítettünk, így gépeink ezentúl megújuló energiával működnek.

Általános információk a textil légcsatornákról

Általános információk a textil légcsatornákról

 l.). A textil légcsatornák különböző anyagú szövetekből készülgetnek, a keresztmetszetük lehet kör, félkör vagy negyed-kör alakú. Anyaguk lehet poliészter, PVC vagy üvegszál erősítésű szövetekből, színüket hosszú választólistából dönthetjük el.
Beépítésük menetét két csoportra oszthatjuk, úgymint; Egyszeres vagy dupla sodronnyal rögzíthetőkre / PVC vagy alumínium szerelősínekre. Minden elem, amely a függesztéshez szükséges, alaptartozéknak számít.  

Szó esett a textil légcsatornák típusairól és felszínesen érintettünk néhány alapspecifikációt. Folytassuk ott, hogy miután beáramlik a tiszta levegő a textil légcsatornákba, azt követően milyen módon távozhat. 5 típust különböztetünk meg, apróbb vagy nagyobb különbségek szögezhetők le köztük. A levegő távozhat légáteresztő szöveten keresztül. Ez esetben, az „egész felületen” keresztül érkezik a tiszta oxigén. Továbbá lehet mikroperforáción keresztül a szétosztás, ez azt jelenti, hogy 0,2-0,4 mm-es lyukak vannak a szövetben. A következő típus az előző nagytesója, a perforáció, avagy a 4mm-nél nagyobb lyukak bevetése. Történhet a levegő ürítése a textil légcsatornákból a beltérbe fúvókon át, de átmeneti idomokon keresztül átvezethető egy másik csatornába is.

A textil légcsatorna felhasználása

A textil légcsatorna felhasználása

A textil légcsatornák alkalmazása ma már rendkívül elterjedtté vált, és bizony nem alaptalanul. Az ipari létesítmények és a lakossági felhasználás esetében is kimondottan megfelelőnek bizonyult. A textil légcsatorna ugyanis az élelmiszeriparban biztosítani tudja a stabil hőmérséklet fenntartását, a vegyiparban a kibocsátott, légtérbe jutott káros anyagok hígítását, az éttermek konyháiban pedig huzatképzés nélkül, szabályosan osztja szét a levegőt a térben. S ez csupán egy része a textil légicsatorna alkalmazási területeinek, hiszen olyan helyiségek esetén, mint a mozik vagy az irodák szintén szerves részét képezi az épületgépészeti berendezéseknek. 

A textil légcsatorna számtalan területen való alkalmazásának eredője egy jellemzőjéből fakad, a 100%-os biztonsága a baktériumokkal szemben. Cégünk textil légcsatorna szereléskor kizárólagosan természetes anyagokat alkalmaz. A rendszer textil része pontosan a levegő szállítására lett tervezve, így nem rakódhatnak le rajta szennyeződések, porszemcsék. Különböző levegő kiáramlási technikákból adódóan, felhasználása számtalan. Legyen szó szupermarketekről vagy raktárakról, ilyenkor alkalmazzuk a nagyobb lyukakon át érkező levegő technológiát, a levegő egyenletes eloszlása érdekében. Legyen szó élelmiszer áruházakról, ilyenkor igencsak kellemetlen lenne a huzat, ezt is elkerüljük textil légcsatorna alkalmazásával. Továbbá bevethetjük a textil légcsatorna előnyeit medencék, fitnesz központok… belterében is.

Töltse ki Ön is!

Textil légcsatorna felmérési napló

Lépjen kapcsolatba velünk

Kérjen ajánlatot az alábbi űrlap kitöltésével vagy hívjon a +36-20/376-3924 telefonszámon.

Tekintse meg referenciákat!

KOMPLETT LÉGTECHNIKA SZERELÉS ÉS GYÁRTÁS

Címünk

LITS Energy Kft.
8000, Székesfehérvár, Új Csóri út 36.
Széchenyi 2020 infoblokk

Elérhetőségek

Lits Attila (ügyvezető) 
Email: litsenergykft@gmail.com
Telefon: +36-20/376-3924