Textil légcsatorna

Textil légcsatorna

Tegyen eleget egyszerre az előírásoknak és az emberi komfortnak, barátságosabb környezetnek textil légcsatorna telepítésével. Gondoskodjon saját és munkatársai megfelelő munkakörnyezetéről.

Alkalmazási területük:
• gyárak
• sport központok
• ipari létesítmények
• csarnokok

Illetve azoknak, akiknek a hatásosságon túl, fontos az esztétikai megoldás is. Hiszen a textil légcsatorna a hagyományos rendszerekhez viszonyítva sokkal barátságosabb kivitelezésben költözik be az épület komplexumba. Ezen túl, a hagyományos rendszerekhez viszonyítva gyorsabb és egyszerűbb fel-leszereléssel készül el. Textil légcsatornával minőségibb környezetet tud kialakítani pénztárcabarát módon.  

Általános információk a textil légcsatornákról

Általános információk a textil légcsatornákról

 l.). A textil légcsatornák különböző anyagú szövetekből készülgetnek, a keresztmetszetük lehet kör, félkör vagy negyed-kör alakú. Anyaguk lehet poliészter, PVC vagy üvegszál erősítésű szövetekből, színüket hosszú választólistából dönthetjük el.
Beépítésük menetét két csoportra oszthatjuk, úgymint; Egyszeres vagy dupla sodronnyal rögzíthetőkre / PVC vagy alumínium szerelősínekre. Minden elem, amely a függesztéshez szükséges, alaptartozéknak számít.  

Szó esett a textil légcsatornák típusairól és felszínesen érintettünk néhány alapspecifikációt. Folytassuk ott, hogy miután beáramlik a tiszta levegő a textil légcsatornákba, azt követően milyen módon távozhat. 5 típust különböztetünk meg, apróbb vagy nagyobb különbségek szögezhetők le köztük. A levegő távozhat légáteresztő szöveten keresztül. Ez esetben, az „egész felületen” keresztül érkezik a tiszta oxigén. Továbbá lehet mikroperforáción keresztül a szétosztás, ez azt jelenti, hogy 0,2-0,4 mm-es lyukak vannak a szövetben. A következő típus az előző nagytesója, a perforáció, avagy a 4mm-nél nagyobb lyukak bevetése. Történhet a levegő ürítése a textil légcsatornákból a beltérbe fúvókon át, de átmeneti idomokon keresztül átvezethető egy másik csatornába is.

A textil légcsatorna felhasználása

A textil légcsatorna felhasználása

A textil légcsatornák alkalmazása ma már rendkívül elterjedtté vált, és bizony nem alaptalanul. Az ipari létesítmények és a lakossági felhasználás esetében is kimondottan megfelelőnek bizonyult. A textil légcsatorna ugyanis az élelmiszeriparban biztosítani tudja a stabil hőmérséklet fenntartását, a vegyiparban a kibocsátott, légtérbe jutott káros anyagok hígítását, az éttermek konyháiban pedig huzatképzés nélkül, szabályosan osztja szét a levegőt a térben. S ez csupán egy része a textil légicsatorna alkalmazási területeinek, hiszen olyan helyiségek esetén, mint a mozik vagy az irodák szintén szerves részét képezi az épületgépészeti berendezéseknek. 

A textil légcsatorna számtalan területen való alkalmazásának eredője egy jellemzőjéből fakad, a 100%-os biztonsága a baktériumokkal szemben. Cégünk textil légcsatorna szereléskor kizárólagosan természetes anyagokat alkalmaz. A rendszer textil része pontosan a levegő szállítására lett tervezve, így nem rakódhatnak le rajta szennyeződések, porszemcsék. Különböző levegő kiáramlási technikákból adódóan, felhasználása számtalan. Legyen szó szupermarketekről vagy raktárakról, ilyenkor alkalmazzuk a nagyobb lyukakon át érkező levegő technológiát, a levegő egyenletes eloszlása érdekében. Legyen szó élelmiszer áruházakról, ilyenkor igencsak kellemetlen lenne a huzat, ezt is elkerüljük textil légcsatorna alkalmazásával. Továbbá bevethetjük a textil légcsatorna előnyeit medencék, fitnesz központok… belterében is.

Töltse ki Ön is!

Textil légcsatorna felmérési napló

Lépjen kapcsolatba velünk

Kérjen ajánlatot az alábbi űrlap kitöltésével vagy hívjon a +36-20/376-3924 telefonszámon.

Tekintse meg referenciákat!

KOMPLETT LÉGTECHNIKA SZERELÉS ÉS GYÁRTÁS

Címünk

LITS Energy Kft.
8000, Székesfehérvár, Új Csóri út 36.
Széchenyi 2020 infoblokk

Elérhetőségek

Lits Attila (ügyvezető) 
Email: litsenergykft@gmail.com
Telefon: +36-20/376-3924