Textil légcsatorna

Tegyen eleget egyszerre az előírásoknak és az emberi komfortnak, barátságosabb környezetnek textil légcsatorna telepítésével. Gondoskodjon saját és munkatársai megfelelő munkakörnyezetéről.
Alkalmazási területük:

  • gyárak
  • sport központok
  • ipari létesítmények
  • csarnokok…
Illetve azoknak, akiknek a hatásosságon túl, fontos az esztétikai megoldás is. Hiszen a textil légcsatorna a hagyományos rendszerekhez viszonyítva sokkal barátságosabb kivitelezésben költözik be az épület komplexumba. Ezen túl, a hagyományos rendszerekhez viszonyítva gyorsabb és egyszerűbb fel-leszereléssel készül el. Textil légcsatornával minőségibb környezetet tud kialakítani pénztárcabarát módon.
 

Általános információk a textil légcsatornákról

A textil légcsatorna 3 típusát különböztetjük meg; TEXI-SOFT (Szivacsos textil légcsatorna), TEXI-PULSE (Oldalsó befúvás résű t. l.) illetve a TEXI-JET (Perforált t. l.). A textil légcsatornák különböző anyagú szövetekből készülgetnek, a keresztmetszetük lehet kör, félkör vagy negyed-kör alakú. Anyaguk lehet poliészter, PVC vagy üvegszál erősítésű szövetekből, színüket hosszú választólistából dönthetjük el.
Beépítésük menetét két csoportra oszthatjuk, úgymint; Egyszeres vagy dupla sodronnyal rögzíthetőkre / PVC vagy alumínium szerelősínekre.  Minden elem, amely a függesztéshez szükséges, alaptartozéknak számít.
 

A textil légcsatorna felhasználása

A textil légcsatornak alkalmazása ma már rendkívül elterjedtté vált, és bizony nem alaptalanul. Az ipari létesítmények és a lakossági felhasználás esetében is kimondottan megfelelőnek bizonyult.  A textil légcsatorna ugyanis az élelmiszeriparban biztosítani tudja a stabil hőmérséklet fenntartását, a vegyiparban a kibocsátott, légtérbe jutott káros anyagok hígítását, az éttermek konyháiban pedig huzatképzés nélkül, szabályosan osztja szét a levegőt a térben. S ez csupán egy része a textil légicsatorna alkalmazási területeinek, hiszen olyan helyiségek esetén, mint a mozik vagy az irodák szintén szerves részét képezi az épületgépészeti berendezéseknek.
 

Vegye fel velünk a kapcsolatot!