Széchenyi terv plusz Lits Energy Kft.

Spiko cső árak

 

Spiko cső árak

Spiko cső árak

Spiko cső árak érdeklik? Tekintse meg kínálatunkat!

A spiko cső, vagy más néven spirálkorcolt cső a légtechnikai rendszerek egyik alapvető eleme. Mivel jelentős szerepet tölt be a légtechnika területén, ezért a cégek is előszeretettel helyezik el kínálatukban. Tartóssága és egyéb pozitívumai miatt számtalan helyzetben alkalmazható. Általában ipari szellőztető rendszerek és légkondicionáló rendszerek telepítéséhez kerül felhasználásra, de manapság már nem csak ipari környezetben használják. Alkalmas lehet családi házakban, lakásokban is.

Spiko cső árak

A spiko cső árak a mérettől, esetleges szigetelési megoldásoktól függenek. Ezek az eszközök befúvásra és elszívásra is tökéletesen használhatók. A levegő tökéletes eloszlását teszik lehetővé, elszívják a használt levegőt, majd friss oxigént juttatnak a helyére. A spiko cső a fenntarthatóság szempontjából is megtérülő befektetés, ugyanis acélból készül, így végtelenszer újrahasznosítható.

Ha a Spiko cső árakra kíváncsi, akkor vegye fel a kapcsolatot munkatársunkkal a +36-20/376-3924-es telefonszámon. Spiko cső légcsatorna gyártó telephelyünk címe: 8041 Csór, Ady Endre utca 29/b.

Lépjen kapcsolatba velünk

Kérjen ajánlatot az alábbi űrlap kitöltésével vagy hívjon a +36-20/376-3924 telefonszámon.

Tekintse meg referenciákat!

KOMPLETT LÉGTECHNIKA SZERELÉS ÉS GYÁRTÁS

Címünk

LITS Energy Kft.
8000, Székesfehérvár, Új Csóri út 36.
Széchenyi 2020 infoblokk

Elérhetőségek

Lits Attila (ügyvezető) 
Email: litsenergykft@gmail.com
Telefon: +36-20/376-3924