Előszigetelt Panel - ( PIR ) Légtechnika

Előszigetelt panelA  LITS Energy Kft minden anyagot  forgalmaz, amire szükség van az előszigetelt légcsatorna rendszerek gyors, gazdaságos és pontos gyártásához.
Az összes  termék egy globális rendszer részeként van kialakítva. Minden alkotóelem
a saját jellegzetes módján hozzájárul a kész légcsatorna rendszer tökéletes műszaki és esztétikai jellemzőinek eléréséhez. A panelek, a csatlakozó rendszer, a speciális ragasztók és tömítők, valamint a többi szerelési anyag a legjobb eredményt szavatolják a legkevesebb munka és anyagi ráfordítás mellett, a kiemelkedő minőségi és kényelmi szempontok figyelembe vételével. A cég szakmailag magasan képzett munkatársai professzionális tanácsadást és hátteret biztosítanak a partnerek lehető legjobb kiszolgálásának érdekében.
Az Előszigetelt  panel termékcsaláddal a már hagyományosnak tekinthető előszigetelt légcsatorna paneleket kínálja, amelyeknek megmunkálása az erre a célra kifejlesztett szerszámkészlettel történik.
Újdonság a szabadalmaztatott PRAKTICO panel termékcsalád, amelynek gyárilag bordázott és méretre vágott paneljeiből szinte szerszámok nélkül, pontosan, gyorsan és gazdaságosan bármilyen méretű légcsatorna gyártható.
Kedvezőbb ár és hatékonyabb gyártási idő a horganyzott acéllemez légcsatornák szigetelt, befúváshoz történő alkalmazásánál. Ez kb. 1000 Ft/ m2 árelőnyt és a szigetelés munkaidejének megtakarítását jelenti.

 

Az előszigetelt légcsatorna fő elemei

Előszig.pan..jpg
 

Vegye fel velünk a kapcsolatot!