Széchenyi terv plusz Lits Energy Kft.

Szögletes légtechnikai cső

 

Szögletes légtechnikai cső

Szögletes légtechnikai cső

Az elmúlt években jelentősen megnőtt a légtechnikai csövek iránti érdeklődés. Ipari létesítmények, társasházak és irodaépületek mellett már magánlakásokban is előszeretettel alkalmazzák őket a megfelelő szellőzés biztosítása érdekében. Minimálisra csökkenti a szennyeződések mértékét, kiváló levegőztetést biztosít. Már a tervezés folyamán nagy hangsúly kerül a szögletes légtechnikai csőre, ugyanis a légtechnikai rendszerek egyik alapját képezi.

Szögletes légtechnikai cső – minden, amit tudni érdemes róla:

A szögletes légtechnikai cső a légtechnikai rendszerek alapvető kelléke. Számos méretben és típusban elérhető, felhasználható ipari légkondicionáló rendszerekhez és szellőztető rendszerekhez is. Alkalmazásával könnyedén biztosítható a levegőcsere, egyenletes levegőeloszlást tesz lehetővé. Gondoskodik a használt levegő elszívásáról, valamint a friss oxigén befúvásáról is, rajta keresztül történik az egész folyamat. A szögletes légtechnikai cső telepítése nem jelent komoly munkát, ezért is választják sokán e terméket.

Szögletes légtechnikai cső – előnyök

A szögletes légtechnikai cső rendkívül tartós és biztonságos, számos fajta légtechnikai rendszerhez felhasználható. Manapság már nem csak ipari környezetben, hanem magánháztartásokban is alkalmazzák, mivel könnyen szerelhető, alacsony tömegű és praktikus is. A szögletes légtechnikai cső merev falának köszönhetően mindössze 2-3 méterenként rögzítendő, az iránytörések idomok segítségével kerülnek megoldásra. A méret kiválasztása során érdemes figyelembe venni a felhasználási felületet, a nyomáskülönbséget és a légsebességet is.

Milyen az ideális szögletes légtechnikai cső?

  • Könnyedén tisztítható, ellenáll a különféle szennyeződéseknek
  • Nem bocsát ki káros anyagokat
  • Univerzálisan csatlakoztatható többféle légtechnikai rendszerhez is, kompatibilis annak elemeivel
  • UV álló bevonattal rendelkezik

Attól függően, hogy milyen környezetben kerül telepítésre számos fajta légtechnikai csövet megkülönböztethetünk. Ilyenek a lapos légtechnikai cső, a szögletes légtechnikai cső, kör keresztmetszetű vagy hőálló flexibilis csövek. Cégünk széleskörű légtechnikai cső kínálattal rendelkezik, amelyben megtalálhatók alumínium, műanyag, horganyozott és rozsdamentes acélból készült típusok is.

Lépjen kapcsolatba velünk

Kérjen ajánlatot az alábbi űrlap kitöltésével vagy hívjon a +36-20/376-3924 telefonszámon.

Tekintse meg referenciákat!

KOMPLETT LÉGTECHNIKA SZERELÉS ÉS GYÁRTÁS

Címünk

LITS Energy Kft.
8000, Székesfehérvár, Új Csóri út 36.
Széchenyi 2020 infoblokk

Elérhetőségek

Lits Attila (ügyvezető) 
Email: litsenergykft@gmail.com
Telefon: +36-20/376-3924