Széchenyi terv plusz Lits Energy Kft.

Szigetelt flexibilis légcsatorna

 

Szigetelt flexibilis légcsatorna

Szigetelt flexibilis légcsatorna

Mi az a szigetelt flexibilis légcsatorna?

A szigetelt flexibilis légcsatorna az alacsony és közepes nyomású hűtő, fűtő, elszívó, szellőző és légkondicionáló rendszerek egyik alapvető eleme. Nagyfokú rugalmasság jellemzi, könnyen telepíthető szögletes és ovális csatlakozókra is. Felhasználási hőmérséklete nagyjából -30ºC és + 150 ºC között mozog. Maximálisan 3000 Pa nyomásállósággal rendelkezik, 30m/s légsebességet is elbír. A szigetelését 25mm (16 kg/m3) vastag üveggyapot borítás biztosítja. A szigetelt flexibilis légcsatorna nagy keménységű rugós acél spirálból és alumínium laminált csőtestből épül fel. Az előbbi jó ellenálló képességgel rendelkezik a deformáció ellen, nagy keménységű és könnyen szerelhető. Míg az utóbbi ellenáll az UV-sugárzásnak és a vegyi anyagoknak, 98%-ban fény- és hővisszaverő, valamint nehezen égethető.

Szigetelt flexibilis légcsatorna – további információk

Cégünk széles körű szigetelt flexibilis légcsatorna kínálattal rendelkezik. Egyedi megrendeléseket is vállalni tudunk. További információért lépjen velünk kapcsolatba weboldalunkon keresztül, vagy hívjon a +36203763924-es telefonszámon!

Szigetelt flexibilis légcsatorna az energiahatékony megoldás

A szigetelt flexibilis légcsatorna egy nagyfokú rugalmassággal rendelkező, külön szigetelést nem igénylő légtechnikai elem. Ezen csövek teszik lehetővé a légtechnikai rendszerek működését, elősegítik a levegő zavartalan áramlását. Könnyedén telepíthetők és illeszthetők össze más elemekkel is. Számos fajta alakban és méretben elérhetők, többféle anyagból készülnek. Rendkívül tartósak, ellenállnak magas hőfoknak és a korróziónak is.

Szigetelt flexibilis légcsatorna előnyök:

  • Javítja a beltéri levegő minőségét: lehetővé teszik a friss levegő beáramlását és a szennyezett levegő elvezetését. Ezáltal csökkentik az allergiás reakciók, a szagok és egyéb irritációk kockázatát.
  • Segíti a hőmérsékletszabályozást: A légtechnikai rendszerek beállításai egyszerűvé teszik a felhasználó számára a hőmérsékletszabályozást.
  • Költség- és energiahatékonyság: A szigetelt flexibilis légcsatorna egy energiahatékony megoldás, amely korszerű technológiával készül, mégis pénztárcabarát áron elérhető.
  • Rugalmasság: a szigetelt flexibilis légcsatorna könnyen telepíthető és illeszthető, olyan helyzetekben is, ahol a hagyományos légcsatornák nem használhatók.

Lépjen kapcsolatba velünk

Kérjen ajánlatot az alábbi űrlap kitöltésével vagy hívjon a +36-20/376-3924 telefonszámon.

Tekintse meg referenciákat!

KOMPLETT LÉGTECHNIKA SZERELÉS ÉS GYÁRTÁS

Címünk

LITS Energy Kft.
8000, Székesfehérvár, Új Csóri út 36.
Széchenyi 2020 infoblokk

Elérhetőségek

Lits Attila (ügyvezető) 
Email: litsenergykft@gmail.com
Telefon: +36-20/376-3924