Széchenyi terv plusz Lits Energy Kft.

Spiko cső méretek kiválasztása

 

Spiko cső méretek kiválasztása

Spiko cső méretek kiválasztása

Cégünk, a LitsEnergy már két évtizede bizonyítja meg újra meg újra, hogy az általunk végzett munka időtálló és megbízható. Figyelünk az időre, az árakat a földön tartjuk és ügyelünk a minőségre is.

Továbbá, manapság az sem mindegy, hogy milyen energiát használunk termékeink előállításához. Zöld energiával működnek gépeink, beépített napelemeinknek köszönhetően.

Nézzük meg közelebbről, hogyan is készül a SPIKO cső, és mikor milyen SPIKO cső méreteket kell választani. A SPIKO cső másik neve spirálkarcolt, így ilyen megnevezésben is találkozhatunk vele.

A SPIKO cső gyártása ma már igen egyszerűen működik. Leegyszerűsítve betápláljuk a rendszerbe a gyártandó tulajdonságú csövet és a gép szinte magától ezt le is gyártja.

Cégünk egyedi SPIKŐ cső méretek gyártását is vállalja. A standard SPIKO cső méretek a következőképpen alakulhatnak. Az átmérő egészen 100-tól 1600mm-ig változhat. A standard hossz pedig három méter.

Az egyedi kialakítások és egyéb részletekért keressen minket bizalommal, a +36-20/376-3924-es telefonszámon. Ha pedig írásban szeretne érdeklődni, ezt honlapunkon is megteheti.

Lépjen kapcsolatba velünk

Kérjen ajánlatot az alábbi űrlap kitöltésével vagy hívjon a +36-20/376-3924 telefonszámon.

Tekintse meg referenciákat!

KOMPLETT LÉGTECHNIKA SZERELÉS ÉS GYÁRTÁS

Címünk

LITS Energy Kft.
8000, Székesfehérvár, Új Csóri út 36.
Széchenyi 2020 infoblokk

Elérhetőségek

Lits Attila (ügyvezető) 
Email: litsenergykft@gmail.com
Telefon: +36-20/376-3924