Széchenyi terv plusz Lits Energy Kft.

Milyen rozsdamentes légtechnikai csövek léteznek?

 

Milyen rozsdamentes légtechnikai csövek léteznek?

Milyen rozsdamentes légtechnikai csövek léteznek?

Köszönhetően a szabad versenynek a rozsdamentes SPIKO cső manapság ár igen jó minőségben, jó áron érhető el. Természetesen nem volt ez mindig így. Abban az időben az átlagember csak álmodhatott arról, hogy egyszer rozsdamentes légtechnikai cső legyen a házában.

Na de nézzük is, hogy minek köszönhető az ár és a remek anyagtulajdonság:

Egy rozsdamentes légtechnikai cső nem csak azért jó választás, mert kivételesen időtálló és rugalmas szerkezetű anyagból készül, hanem azért is mert stabilitást biztosít. Gyártása során egy számítógép által vezérelt gép készíti ezeket el, amelyeket panelek irányítanak. Annyira leredukálódott az emberi teendő, hogy már csak be kell táplálni a rendszerbe a gyártandó tulajdonságú rozsdamentes légtechnikai cső adatait és a gép szinte magától legyártja.

A kör keresztmetszetű rozsdamentes acéllemezből készülő spirálkorcolt csövekről (NA80 mm-től NA1000 mm-es méretekig) szokás beszélni. Ugyanis ezek azok a méretek, amelyeket gyártani szoktak. Ezek mellé pedig természetesen különböző nagyságú és alakú idomok is rendelhetők.

Rozsdamentes légtechnikai cső

A rozsdamentes SPIKO cső nagy népszerűségnek örvend manapság, óriási kereslet jelentkezik iránta. A rozsdamentes légtechnikai cső ipari létesítmények, irodaházak, társasházak, sőt ma már magánlakások esetében is felhasználásra került. Nem csoda, hiszen működése rendkívül effektív, könnyedén megoldható vele a megfelelő szellőztetés. Alkalmazásukkal minimálisra csökkenthető a bejutó szennyeződések mértéke. Ezen csövek kiemelt szereppel bírnak a légtechnikai rendszerekben, ugyanis rajtuk keresztül történik a levegőcsere. A LitsEnergy Kft. kínálatában különféle méretű és szilárdságú rozsdamentes SPIKO cső elérhető!

Milyen rozsdamentes légtechnikai cső vásárlása javasolt?

Az ideális rozsdamentes SPIKO cső könnyen tisztítható és ellenáll a szennyeződéseknek is. A nagyobb szennyeződéseket kiporzás nélkül szállítja, káros anyagokat nem bocsát ki. Mindemellett a megfelelő légtechnikai cső nem csak az adott rendszerhez illeszkedik tökéletesen, hanem a rendszer egyéb elemeihez is. Rozsdamentes légtechnikai cső megtalálható hőálló, flexibilis, lapos vagy kör keresztmetszetű kialakításban is.

Lépjen kapcsolatba velünk

Kérjen ajánlatot az alábbi űrlap kitöltésével vagy hívjon a +36-20/376-3924 telefonszámon.

Tekintse meg referenciákat!

KOMPLETT LÉGTECHNIKA SZERELÉS ÉS GYÁRTÁS

Címünk

LITS Energy Kft.
8000, Székesfehérvár, Új Csóri út 36.
Széchenyi 2020 infoblokk

Elérhetőségek

Lits Attila (ügyvezető) 
Email: litsenergykft@gmail.com
Telefon: +36-20/376-3924