Széchenyi terv plusz Lits Energy Kft.

Miként alakul a flexibilis légtechnikai cső ár?

 

Miként alakul a flexibilis légtechnikai cső ár?

Miként alakul a flexibilis légtechnikai cső ár?

Bizonyára sokan kíváncsiak arra, hogy mennyi is a flexibilis légtechnikai cső ár. Az ilyen csövek árára igen sok minden van kihatással. Ilyen például az üzemanyag ár, a gyártógép költség, a rezsi költségek, az anyagköltség és a munkadíjak. A flexibilis légtechnikai cső igen jól alkalmazható a legtöbb légtechnikai rendszereknél. Mindez csak azért van, mert remek tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek erre predesztináljak. Példaként említhető a hihetetlen rugalmasság, amely egyben strapabíró, de időtálló stabilitású is. Ezek fényében abban már biztos lehet mindenki, hogy a flexibilis légtechnikai cső rá picit magasabb, mint az egyszerű változata.

Milyen tulajdonságokkal rendelkezik egy flexibilis légtechnikai cső?

A hőmérséklet tartományát tekintve megállapítható, hogy -30 °C és +250 °C között biztonsággal alkalmazható egy flexibilis légtechnikai cső. A maximális nyomás setében 2000 Pa, a maximális légsebesség ugyanakkor 25 m/s lehet, amely igen széles felhasználási lehetőséget biztosít minden téren. Ráadásul egy ilyen cső tömörítve 30%-a eredeti hosszúságának és rendkívül alacsony a súlya, amely a szállításnál fontos tényező lehet.

Flexibilis légtechnikai cső ár

A flexibilis légtechnikai cső ára sok dologtól függhet. Lehet az az előállítás során felmerülő költségek, és azok változása. Például az üzemanyag ára, de a munkadíj is. Továbbá a flexibilis légtechnikai cső ára függ attól is, hogy mekkora csőről is van szó.

Cégünk a legtöbb folyamatot automatizált és modern technológiával irányítja. Ami könnyű és hatékonyabb munkát jelent. Munkatársaink pedig gondoskodnak arról, hogy a legmegfelelőbben legyenek beszerelve a légtechnikai rendszerek. A légtechnikai rendszerek beszerelésének egyszerűsége függ attól, hogy milyen a terület, ahová történik a beszerelés. A flexibilis és rugalmas elemek pont a rizikósabb helyeken tudják megállni a helyüket és betölteni funkciójukat.

A flexibilis légtechnikai csövek hőmérséklettartománya -30 és +250 fok közé tehető.

Kérjen ajánlatot még ma, keresse munkatársainkat a +36203763924-es telefonszámon, vagy érdeklődjön honlapunkon.

Lépjen kapcsolatba velünk

Kérjen ajánlatot az alábbi űrlap kitöltésével vagy hívjon a +36-20/376-3924 telefonszámon.

Tekintse meg referenciákat!

KOMPLETT LÉGTECHNIKA SZERELÉS ÉS GYÁRTÁS

Címünk

LITS Energy Kft.
8000, Székesfehérvár, Új Csóri út 36.
Széchenyi 2020 infoblokk

Elérhetőségek

Lits Attila (ügyvezető) 
Email: litsenergykft@gmail.com
Telefon: +36-20/376-3924