Széchenyi terv plusz Lits Energy Kft.

Miért van szükség légcsatorna fertőtlenítésre?

 

Miért van szükség légcsatorna fertőtlenítésre?

Miért van szükség légcsatorna fertőtlenítésre?

Mint minden a lakásban, a gyárban vagy az udvaron így a légcsatornák is szennyeződések áldozatául esnek. Gondoljunk csak bele, hogy mennyi baktérium, kosz, zsír vagy penész telepedhet meg egy rendszeren belül. Akármennyire is profi a rendszerünk légcsatorna fertőtlenítésre mindig is szükségünk lesz. Mielőtt pánikba esnénk, hogy akkor minek is van rá szükség, ha ezt nem lehet garantálni gondoljunk bele a kezdő mondatra. Ezek az anyagok mindenhol megtalálhatók és ahogyan az élet más területén is rajtunk múlik, hogy mennyire gondoskodunk róla. Nem is beszélve arról, hogy lakótömbökben vagy gyáregységekben a légtechnikai rendszerek kötelezők.

Milyen technológiák elérhetők a légcsatorna fertőtlenítésre?

  • Szárazjeges
  • Vegyszeres
  • Habgenerátoros

Mindegyik technológiának van előnye és hátránya is, ám talán mind közül a szárazjeges megoldás a legjobb. Amellett, hogy bontás nélkül lehet a legtöbb esetben végezni a munkát, nem kell száradásra várni, nincs vegyszer és környezet barát.

Amennyiben fontos számunkra a saját és munkatársaink egészsége, végeztessünk időközönként légcsatorna fertőtlenítést. Vigyázzunk magunkra és másokra is, főleg ezekben a vészterhes időkben.

Lépjen kapcsolatba velünk

Kérjen ajánlatot az alábbi űrlap kitöltésével vagy hívjon a +36-20/376-3924 telefonszámon.

Tekintse meg referenciákat!

KOMPLETT LÉGTECHNIKA SZERELÉS ÉS GYÁRTÁS

Címünk

LITS Energy Kft.
8000, Székesfehérvár, Új Csóri út 36.
Széchenyi 2020 infoblokk

Elérhetőségek

Lits Attila (ügyvezető) 
Email: litsenergykft@gmail.com
Telefon: +36-20/376-3924