Lits Energy légtechnika szerelés Budapesten is

 

Lits Energy légtechnika szerelés Budapesten is

Lits Energy légtechnika szerelés Budapesten is

Az emberek néha inkább olyan kontárokra bíznak szakfeladatokat, akik nem értenek hozzá, vagy csak nagyon kevés tapasztalattal rendelkeznek. Általában azért, hogy olcsóbb legyen az elvégzendő munka, azonban a tapasztalatok szerint pont fordítva sül el a végén. Azt látjuk és halljuk, hogy az ilyen munkák sokszor drágábbak lesznek éppen a szaktudás hiánya miatt. Hogy miért? Mert rossz a hozzáállás, nem eléggé profi a munka és csak a pénz felmarkolása a cél. Ilyenkor azonban már az elkészült rendszert kell úgy módosítani, hogy gazdaságos és használható legyen. Ennek köszönhetően pedig még drágább lesz a kiépített rendszerünk, mintha alapból hozzáértő embereket választottunk volna.

 

A légtechnika Budapest egyik legjobban igénybe vett szolgáltatása. Mi a Lits Energynél folyamatosan arra törekszünk, hogy minél alaposabb és szakszerű munkát végezzünk. Hiszen, ha a megrendelő elégedett, akkor vagyunk mi is azok. Nemcsak a megrendelők felé vagyunk lojálisak, hanem az ott dolgozók felé is. Sok esetben a mi rendszerünk minőségétől függ az is, hogy a gyárban dolgozó munkások hozzájutnak-e a megfelelően tiszta levegőhöz. Egy ilyen munka nagy felelősséggel jár, éppen ezért lehetnek biztosak a legalaposabb munkában.  A lehető legjobb minőségű légtechnika Budapest számára is elérhető már.

 

A piacon hozzáférhető legtöbb típusú légtechnikai rendszer elérhető nálunk. Engedje, hogy a 20 év tapasztalatnak köszönhetően olyan munkát végezhessünk Önnél is, amely hatékony, gazdaságos és professzionális. 

 

Légtechnikával foglalkozó céget keres Budapesten?

 

Az Ön megoldása a Lits Energy Kft.! Professzionális légtechnika Budapesten, légcsatornák és légtechnikai idomok széles választéka.

Szakembereink a légtechnika budapesti ördögei. A légcsatornákra manapsák külön nemzetközi szabályok vonatkoznak. A Lits Energy Kft. munkatársai ezek szerint dolgoznak!

A szellőztető légcsatornákra különféle szabványok vonatkoznak és ezek sokféle kódjait a CEN, azaz az Európai Szabványügyi Bizottság szabályozza. A Lits Energy – légtechnika Budapest munkatársai ezek szakértői. Különböző szabályok érvényesek a kör és a négyszög keresztmetszetű légcsatornák méretére, szilárdságára és tömörségére.

Tekintsük át röviden a légcsatornák és légtechnikai idomok fajtáit:

  • Négyszög keresztmetszetű légcsatornák és idomok (horganyozott, merevíett acéllemez)
  • Kör keresztmetszetű fém légcsatornák és idomok (spirálkorcolt csövek, saválló acéllemezből, alumínium vagy rézlemezből)
  • Műanyag kör és négyszög keresztmetszetű légcsatornák(PVC-ből flexibilisek és merevek is lehetnek, egyszerű és teleszkópos merev, továbbá laposcsatornák, vagy flexi körcsatornák, irányváltó és elágazó idomok, toldók, szűkítők, átalakítók)

Lépjen kapcsolatba velünk

Kérjen ajánlatot az alábbi űrlap kitöltésével vagy hívjon a +36-20/376-3924 telefonszámon.

Tekintse meg referenciákat!

KOMPLETT LÉGTECHNIKA SZERELÉS ÉS GYÁRTÁS

Címünk

LITS Energy Kft.
8000, Székesfehérvár, Új Csóri út 36.
Széchenyi 2020 infoblokk

Elérhetőségek

Lits Attila (ügyvezető) 
Email: litsenergykft@gmail.com
Telefon: +36-20/376-3924