Széchenyi terv plusz Lits Energy Kft.

Légtechnika szerelés árak

 

Légtechnika szerelés árak

Légtechnika szerelés árak

Légtechnika szerelés árak – érdemes-e az olcsóbb megoldást választani?

Általánosan elterjedt emberi vonásunk, hogy szeretnénk a legjobb minőséget kapni a lehető legalacsonyabb áron. Vannak, azonban, olyan területek, amelyeken nem egyértelműen átlátható, hogy melyik megoldás a legkifizetődőbb. A légtechnika szerelés árak körül keletkező kérdéseket igyekszünk eloszlatni a következőkben. Áttekintve, hogy mely árkategóriában mire számíthat a megrendelő.

A végső ár egyik lényeges meghatározója, hogy egyszerű elszívó vagy hővisszanyerő rendszerről van-e szó. A szimpla elszívó rendszer jellemzői a következők:

  • olcsóbbak a hővisszanyerő típusoknál
  • az elszívott levegő meleg állapotban kerül a külső térbe
  • a friss levegő hideg állapotban kerül a belső térbe

Hosszabb használat után nem is kérdéses, hogy ez a típusú rendszer nem alkalmas bármilyen körülmények között való használatra. Amikor ez nem bizonyul jó megoldásnak, a hővisszanyerő rendszert ajánlják a szakértők. Ezen rendszerek jellemző:

  • beszerelésük költségesebb az egyszerű elszívó rendszerekénél
  • a belső térből távozó levegő hőtartalma visszanyerhető
  • a belső térbe érkező levegő a távozó levegő hőjével melegíthető
  • mindez egy plusz elemmel (rekuperátor) oldható meg

A hővisszanyerő légtechnikai rendszer előnye, hogy az állandóan jó minőségű levegő mellett energiatakarékos is. Ez a hővesztés elkerüléséből ered.


Amit tudni akartál a légtechnika szerelési árakról

 

Sok mindentől függ, hogy hogyan alakulnak a légtechnika szerelési árak, éppen ezért az alábbiakban igyekeztünk összeszedni néhány szempontot.

 

Az egyik legfontosabb szempont, hogy szimpla elszívó- vagy rekuperátoros rendszerről van e szó. A kettő közöti különbség nem csak működésben, hanem árban is megmutatkozik. A szimpla elszívó rendszer télen a benti meleg levegőt fújja az utcára és nem tud melegíteni, míg a rekuperátoros igen. A kettő közti különbség a légtechnika szerelési árakat is befolyásolja. Mindezen túl, ha az egészségünk a tét megéri az extra megoldást választani némi felárral együtt. A rekuperátoros rendszer amellett, hogy energiatakarékos, állandóan jóminőségű friss levegőt biztosít.

 

A konyhai elszívó rendszerbe iktatásának kivitelezése szintén egy fontos szempont és az ár függvényében itt is több rendszer közül választhatunk. Abban az esetben, ha profi megoldást szeretnénk, a falba építhető motoros zsalurendszer válasszuk, egyéb esetben a visszacsapó szelep is jó választás!

 

Bármelyik mellett is voksoljunk, minden esetben számolnunk kell a szerelő költségével is. Ilyen szintű rendszer tervezésekor és beüzemelésekor nem éri meg a “megcsinálom én” technikát alkalmazni, ugyanis több kárt okozunk, mint hasznot. Maradjunk a profizmus és a biztonság mellett, főleg, ha az egészségünk a tét.


Légtechnika szerelési árak a valóságban

Számos szempont játszhat szerepet abban, hogy pontosan hogyan is igazodjunk el a légtechnika szerelési árak világában. Megannyi lehetőség áll a rendelkezésünkre, nem is beszélve a különböző emberi tapasztalatokról. Itt az egyik fontos szempont számunkr    a az lehet, hogy ki az, akire hallgatunk. Lehetnek barátok, akik már jártasak a légtechnika szerelés árak bonyolult világában. Azonban sosem szabad elfelejtenünk, hogy biztosa úgy mehetünk, ha szakemberrel dolgozunk együtt. Ezek a szakemberek fel vannak készülve és tisztában vannak az új jellemzőkkel, lehetőségekkel és megoldásokkal, amik plusz előnyt adhatnak. Hogy miben? Abban, hogy a legjobb minőséget kapjuk a számunkra legjobb áron.

Mitől függ, hogy a légtechnika szerelési árak hogyan alakulnak?

Mindentől! És ez nem túlzás.

  • Anyagok
  • Terület
  • Munkadíj
  • Rendszer

Szánjunk elegendő időt a lehetőségek feltérképezésére és biztos, hogy megfelelő döntést hozunk meg.

Lépjen kapcsolatba velünk

Kérjen ajánlatot az alábbi űrlap kitöltésével vagy hívjon a +36-20/376-3924 telefonszámon.

Tekintse meg referenciákat!

KOMPLETT LÉGTECHNIKA SZERELÉS ÉS GYÁRTÁS

Címünk

LITS Energy Kft.
8000, Székesfehérvár, Új Csóri út 36.
Széchenyi 2020 infoblokk

Elérhetőségek

Lits Attila (ügyvezető) 
Email: litsenergykft@gmail.com
Telefon: +36-20/376-3924