Széchenyi terv plusz Lits Energy Kft.

Légtechnika Székesfehérváron a Lits Energy Kft-vel

 

Légtechnika Székesfehérváron a Lits Energy Kft-vel

Légtechnika Székesfehérváron a Lits Energy Kft-vel

Miért bíznánk olyan emberekre a légtechnikánk tervezését és szerelését, akik tapasztalatlanok csak azért, hogy olcsóbban megússzuk? Sőt, a tapasztalatunk inkább az, hogy sok esetben drágábban jönnek ki azok a megrendelők, akik így állnak a légtechnikához. Miért? Mert nem eléggé alapos a hely felmérése, a rendszer tervezése és a kivitelezés minősége. Ilyenkor következik az, hogy a már meglévő rendszert kell módosítani vagy egyes helyeken újraépíteni mindent. Így sokkal drágább lesz a végeredmény. Megéri? Nyilván nem,  ezért ajánljuk mi az alapos kutatást és átgondolást mielőtt belevágunk.

 

Mi a Lits Energynél mindig odafigyelünk a részletekre és számunkra alapvető a precíz munka, kiváló végeredmény. Miért? Mert nekünk is az a fontos, hogy a megrendelők elégedettek legyenek. Ha a megrendelő elégedett és érzi, hogy a munka, amelyet elvégeztünk az professzionális, nyugodt szívvel hív legközelebb is bennünket. Sőt mesél másoknak is, aminél nincs jobb reklám és érzés a számunkra. A profi légtechnika Székesfehérvár számára is elérhetővé vált mostantól. Miért csak a nagyvárosoknak legyen minőséges rendszere, ha máshol is szükség van az egészséges és tiszta levegőre.

 

Éppen ebből a megfontolásból döntöttünk úgy, hogy a légtechnika Székesfehérvár egyik fejlesztendő pontja legyen. Több mint 20 év tapasztalata áll mögöttünk. Válasszon bátran bennünket és tapasztalja meg milyen is egy hibátlan légtechnika rendszer.

 

Légtechnika Székesfehérváron kívül országosan is

 

A professzionális légtechnika Székesfehérvár külterületén és jóval azon túl is elérhető cégünk, a Lits Energy Kft. jóvoltából. A légtechnikai rendszer megváltoztatja a helyiségbe beáramló levegő paramétereit. Így beltérben tartózkodó embereknek és az ott elhelyezett technikai felszereléseknek megfelel a levegő hőmérséklete, oxigén- és páratartalma. Az általunk forgalmazott egy-egy légtechnikai rendszer Székesfehérvár mellett most már országosan is hozzájárul az emberek egészségéhez és a felszerelések biztonságához!

Országszerte az új építésű családi házak és ipari-kereskedelmi, valamint oktatási épületek nagyon jól szigeteltek. Ez azonban azt vonzza maga után, hogy levegeőellátásukat és szellőztetésüket szakszerűen kell megoldanunk! Vállalkozásunk minderre kreatív megoldásokat kínál és vállalja a teljes körű kivitelezést – szerelést és beüzemelést!

Légtechnika Székesfehérvár – a Lits Energy számára első az egészség! Felmérjük az adott épület nyílásait, valamint azt, hogy hogyan tudjuk pótolni, cserélni a friss levegőt az egészség és a komfort érdekében. Számunkra azok a régebbi építésű objektumok sem jelentenek akadályt, melyeknél korábban nem vették figyelembe a modern légtechnikai szempontokat.

Lépjen kapcsolatba velünk

Kérjen ajánlatot az alábbi űrlap kitöltésével vagy hívjon a +36-20/376-3924 telefonszámon.

Tekintse meg referenciákat!

KOMPLETT LÉGTECHNIKA SZERELÉS ÉS GYÁRTÁS

Címünk

LITS Energy Kft.
8000, Székesfehérvár, Új Csóri út 36.
Széchenyi 2020 infoblokk

Elérhetőségek

Lits Attila (ügyvezető) 
Email: litsenergykft@gmail.com
Telefon: +36-20/376-3924