Széchenyi terv plusz Lits Energy Kft.

Fontos a jó légtechnika családi ház esetében is

 

Fontos a jó légtechnika családi ház esetében is

Fontos a jó légtechnika családi ház esetében is

Mint azt mindannyian tudjuk a légtechnika meghatározása épületgépészeti feladat. Éppen ezért nagyon fontos, hogy ezeket a számításokat mindenképpen szakképzett ember végezze. Egy jól meghatározott légtechnika családi ház esetében is igen fontos, hiszen ennek a függvénye egy jól beállított rendszer.

 

Sok esetben hallunk olyat, hogy valaki saját tudását használva igyekszik minden fontos paramétert meghatározni. Természetesen mondanunk sem kell, hogy ez az esetek 90 százalékában felesleges munkának bizonyul. És hogy miért? Mert nem értenek hozzá. Egyszerű a válasz, de mégis van egy úgymond alapbeállítása az embereknek. Ennek a lényege pedig az, hogy ott akar spórolni mindenki, ahol csak lehet. Ez viszont tipikusan nem az a hely, ahol ezt meg lehet tenni.

 

Magával a légcsatorna méretezésével kapcsolatban két lehetőségünk van. Legalábbis két féle számítást eszközölhetünk attól függően, hogy milyen házról beszélünk. Kisebb lakások esetében fejadaggal kell számolnunk, míg családi házak esetében szobaszámmal.

 

Fontos tanulság, hogy a jó légtechnika családi ház esetében is pontosan meghatározható, csak ne sajnáljuk a pénzünket a profi szakemberektől.

Lépjen kapcsolatba velünk

Kérjen ajánlatot az alábbi űrlap kitöltésével vagy hívjon a +36-20/376-3924 telefonszámon.

Tekintse meg referenciákat!

KOMPLETT LÉGTECHNIKA SZERELÉS ÉS GYÁRTÁS

Címünk

LITS Energy Kft.
8000, Székesfehérvár, Új Csóri út 36.
Széchenyi 2020 infoblokk

Elérhetőségek

Lits Attila (ügyvezető) 
Email: litsenergykft@gmail.com
Telefon: +36-20/376-3924