Széchenyi terv plusz Lits Energy Kft.

Az ipari légtechnika sztárja: spirálkorcolt légcsatorna

 

Az ipari légtechnika sztárja: spirálkorcolt légcsatorna

Az ipari légtechnika sztárja: spirálkorcolt légcsatorna

A spirálkorcolt légcsatorna, más néven SPIKO cső az ipari szellőztető rendszerekben és légtechnikában leginkább használt cső. Tekintsük át, miért is alkalmas erre a feladatra, mik az erősségei, lehetőségei! Természetesen, az itt leírt információk tájékoztató és iránymutató jellegűek. Személyreszabott ajánlatkérés érdekében forduljon bátran cégünk szakértőihez!

Ez a típusú cső alkalmas befúvásra és elszívásra is. Anyaga horganyzott acél lemez, átmérője 80 mm-től 315 mm-ig terjedhet, falvastagsága 0,5 – 0,8 mm. Egy egység hossza lehet 1, 2 vagy 3 méter. A méreteiből is látható, hogy nagy kapacitású rendszerek alkotóelemének tervezték. A többi paraméteréből is látszik nagyfokú terhelhetősége. A maximális nyomás, amelyet a légcsatorna elbír: 1 000 Pascal, a használható hőmérsékleti tartománya pedig -40 – 250 °C.


Miért adna alább, ha spirálkorcolt légcsatornája is lehet?

 

Talán nincs is annál fontosabb, amikor légcsatornánkat tervezünk, hogy meghatározzuk, milyen anyagokból álljon össze a végleges kiviteli terv. A spirálkorcolt légcsatorna az elődjeihez képest, sokkal tartósabb és minőségibb eredményt biztosít. A SIPKO cső kiváló minőségű anyagból készül, megmunkálás során a precizitás az egyik legfontosabb szempont, mégsem kerül csillagászati összegekbe.

 

A spirálkorcolt légcsatorna széles körben alkalmazható, hiszen befúvásra és elszívásra is egyaránt lehet használni. Ezeken túl pedig az is fontos szempont, hogy -40°C és 250°C között bármilyen hőmérsékletű levegőt keresztül vezettethetünk rajta. Természetesen nem feledkezhetünk meg a vásárláskor olyan hasznos kiegészítőkről sem, mint a gumisbilincs, a csőkapcsoló, a fémidomok vagy a rácsok. Ezek együttese olyan rendszerhez járulhatnak hozzá, amely nem csak olcsó és biztonságos, de minőséges és hatékony is.

 

 

 

 

Lépjen kapcsolatba velünk

Kérjen ajánlatot az alábbi űrlap kitöltésével vagy hívjon a +36-20/376-3924 telefonszámon.

Tekintse meg referenciákat!

KOMPLETT LÉGTECHNIKA SZERELÉS ÉS GYÁRTÁS

Címünk

LITS Energy Kft.
8000, Székesfehérvár, Új Csóri út 36.
Széchenyi 2020 infoblokk

Elérhetőségek

Lits Attila (ügyvezető) 
Email: litsenergykft@gmail.com
Telefon: +36-20/376-3924