Az ipari légtechnika sokszínűsége

 

Az ipari légtechnika sokszínűsége

Az ipari légtechnika sokszínűsége

A légtechnika egyre inkább elterjedt technológia a modern építkezésben. Manapság már számos alterülete létezik, hiszen a legkülönbözőbb jellegű építményekben használják. Mindegyik területnek megvannak a sajátosságai. A tervezést és kivitelezést minden esetben a  körülményekhez alkalmazkodva, a lehetőségek kihasználásával végzik a szakemberek. A következőkben röviden bemutatjuk, mik az ipari légtechnika jellemzői, és megemlítünk néhány alkalmazási területet is.

Amikor ipari csarnokokról van szó, nagyon fontos a megfelelő, szakszerű szellőzés biztosítása. Ez a technológiai felszerelés stabil működése szempontjából különösen jelentős. A rendszer csak az általános légelszívás és megfelelő légpótlás egyensúlya esetén hetékony. A nyílászárók kinyitásával történő légpótlás során nem jól átszellőző helyek maradnak az épületben. Emellett, téli időszakban a hő megtartása is fontos az épületben. Ezért fontos az olyan szellőztető rendszerek tervezése, ahol légpótlás során hasznosul az elszívott levegő hőtartalma.

Néhány példa arra, hogy mely területeken alkalmazzák a bemutatott rendszerek kiépítését:

  • hegesztőcsarnokok (a hegesztő munkahelyek helyi elszívásáról és a füstgázokban lévő szennyezőanyagok leválasztásáról is kell gondoskodni)
  • erőművek
  • gépgyárak
  • gyógyszergyárak
  • öntödék és kohók

Lépjen kapcsolatba velünk

Kérjen ajánlatot az alábbi űrlap kitöltésével vagy hívjon a +36-20/376-3924 telefonszámon.

Tekintse meg referenciákat!

KOMPLETT LÉGTECHNIKA SZERELÉS ÉS GYÁRTÁS

Címünk

LITS Energy Kft.
8000, Székesfehérvár, Új Csóri út 36.
Széchenyi 2020 infoblokk

Elérhetőségek

Lits Attila (ügyvezető) 
Email: litsenergykft@gmail.com
Telefon: +36-20/376-3924