Széchenyi terv plusz Lits Energy Kft.

Az ideális légtechnika szerelés

 

Az ideális légtechnika szerelés

Az ideális légtechnika szerelés

Légtechnika szerelésben az első! – Lits Energy Kft.

Légtechnikai rendszereknek nevezzük azokat az összetett felépítésű szerkezeteket, melyek a bennük áramló levegő paramétereit módosítják. Használata általában a technika, avagy a dolgozók érdekében történik, hogy alkalmas levegőkörnyezetet teremtsen. A helységekben, ahol emberek dolgoznak ügyelni kell a megfelelő minőségű, friss levegő utánpótlásáról, cseréjéről. Az ehhez kapcsolódó követelményekről az MSZ CR 1752 szabvány keretein belül tájékozódhat.

Légtechnika szerelés kisokos: hogyan épül fel egy légtechnikai rendszer?

A légtechnikai rendszerek alapelemei az elszívó- és beszívó anemosztátok, a légcsatorna hálózat és a légkezelő egység. A légtechnikai szerkezetek kivitelezése már a létesítmény építésénél ajánlott, ugyanis utólag beszerelni óriási munkával jár, sokkalta több költséggel.

Légtechnika szereléshez válassza a Lits Energy Kft.-t!

Az építési szabályok jelentős változáson mentek keresztül az elmúlt években, számos szigorítás látott napvilágot. Ennek köszönhetően az új építésű magánlakások, lakótömbök, házak energiafelhasználási hatékonysága óriási hangsúlyt kapott. Mivel felszerelésük magas minőségű nyílászárókkal történik, így a régi építésű épületekkel ellentétben a felesleges pára nem tudja elhagyni a belteret. Ebből adódóan a helységekben, ahol nem megoldható a megfelelő szellőztetés, könnyedén alakulhat ki penészedés, gombásodás. Ez az épületre, sőt az emberekre is negatív hatással lehet, betegséget okozhat. Az ilyen épületekben kötelező légtechnika szerelése, a mesterséges oxigén cseréhez.

A Lits Energy Kft. szakemberei naprakész tudásukkal, valamint sokéves munkatapasztalatuk birtokában igyekeznek megóvni Önt és épületét a fent említettektől. A cég légtechnika szerelés mellett felkereshető már a tervezés szakaszában is. Teljeskörű légtechnikai rendszer kivitelezést vállalnak, szabályozással és üzemeltetéssel.

Légtechnika szerelést érintő kérdéseit felteheti a litsenergy.hu weboldalon!

Lépjen kapcsolatba velünk

Kérjen ajánlatot az alábbi űrlap kitöltésével vagy hívjon a +36-20/376-3924 telefonszámon.

Tekintse meg referenciákat!

KOMPLETT LÉGTECHNIKA SZERELÉS ÉS GYÁRTÁS

Címünk

LITS Energy Kft.
8000, Székesfehérvár, Új Csóri út 36.
Széchenyi 2020 infoblokk

Elérhetőségek

Lits Attila (ügyvezető) 
Email: litsenergykft@gmail.com
Telefon: +36-20/376-3924