Olvassa el bemutatkozásunk

                                                                            CÉGBEMUTATKOZÓ


Alábbi ismertetőnk reméljük, segítséget nyújt Önnek és Vállalkozásának, hogy jobban megismerhesse a LITS Energy Kft ( légtechnika ,Előszigetelt panel , Textil csatorna , Gépészeti Szigetelés, és kereskedelem) tevékenységét, üzletpolitikáját.

                                                                                 CÉGFILOZÓFIA


Üzleti filozófiánk alapelvei: a korrekt, tisztességes munkavégzés, munkatársaink készséges hozzáállása, illetve a gyors, rugalmas és hatékony problémamegoldások. Megrendelőinket kedvező vállalási árainkkal, munkánk minőségével, a határidők betartásával, teljes körű kiszolgálásával tartjuk meg.

                                                                    TEVÉKENYSÉGEINK, SZOLGÁLTATÁSAINK


Fő törekvésünk az épületgépészeten belül a légtechnika rendszerek gyártása ( PIR Panel ) és kivitelezése , Textil csatornák gyártatása és telepítése ,  valamint a gépészeti szigetelés, lehető legszélesebb körű kielégítése. Üzleti filozófiánknak megfelelően ezért a komfort- és ipari klímaberendezések területén előforduló összes igénynek próbálunk megfelelni, és e berendezéseket biztosítani vásárlóink számára. A légtechnika területén, a piacon előforduló alapanyagok mellett egyedi és gazdaságos poliuretán panelből készült légcsatorna elemek ( PIR ) tervezésében, gyártásában és telepítésében szereztünk jártasságot. Légtechnikai és épületgépészeti területeken a szigetelés, kemény héjalás és bádogozás szintén egyedi és biztonságos rendszerekkel történő kivitelezése ( pl.: K-Flex AL-Clad ) is cégünk folyamatos technológiai fejlődését bizonyítja. Fontosnak tartjuk termékeink minőségét, megbízhatóságát, az esztétikus megjelenést, az elérhető árat és nem utolsó sorban azt a szakértelmet, melyet biztosítani tudunk partnereinknek, vevőinknek, az igényeknek megfelelő termékek kiválasztása érdekében.
 

                                                                                Cégünk feladatai:

 • kivitelezés, telepítés, szerelés, gyártás ( PIR panel )
 • hibaelhárítás, javítás
 • karbantartás
Gyártás, Kivitelezés, telepítés: Szerelőinknek mindig is jelentős szerepet tulajdonított a cég vezetése, hiszen Ők formálják késszé az addig csak papíron lévő műszaki tartalmat. Ezért fontos számunkra :
 • pontos, szakszerű telepítés
 • minőségi, I. osztályú munka
 • modern eszközháttér


Hibaelhárítás, javítás: Szakszervizünk tökéletes műszaki felkészültségével rövid időn belül képes a jelzett hibákat elhárítani. Legyen szó az általunk forgalmazott, illetve telepített légtechniki berendezésekről vagy más típusú termékekről.
Karbantartás: A klímaberendezések konstrukciójából, működési elvükből követhetően igénylik a rendszeres és szakszerű karbantartást. Szervizünk felkészültsége alkalmas a legkülönbözőbb karbantartási igények kielégítésére.
Más cégek által felszerelt, illetve általunk nem forgalmazott klímaberendezések karbantartását, ipari szűrők cseréjét is vállaljuk.
Karbantartás módozatai:
 • eseti karbantartás
 • egyedi karbantartás
 • általános karbantartás
Kereskedelem: Vállalatunk egyik alapelve a kereskedelem területén, hogy egyre szélesebb skálán tudjuk kínálni termékeinket a kivitelezés területén mindazoknak, akik a minőséget tartják szem előtt. Ha minőségről van szó, nem kívánunk kompromisszumot kötni. Éppen ezért mivel a kivitelezési területen általunk forgalmazott termékeket használunk fel, ismerjük a termékeink sajátosságait, felhasználhatósági területeit és élettartamát. Így szakszerű ajánlatokat tudunk tenni megrendelőink számára. Anyagaink a legteljesebb skálán mozognak a klíma-, légtechnika, épületgépészet és szabályozott hőmérsékletű élelmiszeripari technológia területeken.
Termékeink:
 • Gyártás: -HG és Alu lemez légcsatornák, ALP ill. más panelből készült légcsatornák
 • Szigetelés: K-Flex, Termaflex, Steinoflex, Plamaflex, Isover, Rockwool
 • Rögzítéstechnika: MEFA
 • Légtechnika: négyszög illetve kör keresztmetszetű idomok, kiegészítőik, ventilátorok

 
 
 
   Reméljük, hogy rövid ismertetőnkkel sikerült bemutatni dinamikusan fejlődő Kft-nket és nagyobb rálátást biztosítottunk cégünk egészére.
                                                                     
Tisztelettel:   Lits Attila
   
               LITS Energy Kft

Vegye fel velünk a kapcsolatot!