Széchenyi terv plusz Lits Energy Kft.

SPIKO cső és zöld energia?

 

SPIKO cső és zöld energia?

SPIKO cső és zöld energia?

Mi az a SPIKO cső?

A légtechnika iparban a SPIKO cső kifejezést a spirálkorcolt légcsatornák rövidítéseként használják. A SPIKO cső a légtechnikai rendszerek egyik alapvető eleme. Ezeken a csöveken keresztül történik a kinti, friss levegő befúvása az épületbe, valamint az elhasznált, benti levegő elszívása. Ezen elemek jó minőségűek kell, hogy legyenek, mivel másképp a megfelelő működéshez szükséges légtömörség nem áll fenn. Ezek a csövek általában horganyzott acéllemezből készülnek, de alumínium vagy rozsdamentes acélból is előállíthatók. Leggyakrabban légtechnikai rendszerekben, ipari szellőztetőrendszerekben kerülnek felhasználásra. A SPIKO csövek egyik vége az osztódobozba kapcsolódik, a másikon pedig gumitömítéses légtömör idomok kell, hogy legyenek. Annak érdekében, hogy elkerüljük a kondenzációt a spirálkorcolt légcsatornákat szigetelni kell, ellenkező esetben lecsapódás keletkezik rajta. A levegő befúvásához a csöveket általában a lakóterekhez vezetik, így oda kerül elsődlegesen a friss levegő (hálószoba, nappali stb.). Az elszívásra inkább a vizes tereket használjuk, mint amilyen a konyha, a fürdőszoba és a mellékhelyiség. Cégünk 5 méteres darabokra vágva árusítja őket, de szükség esetén akár rövidebbre is szabhatók.

Spirálkorcolt csöveinket zöldenergia forrással gyártjuk

A Lits Energy Kft. telephelyén napelemes rendszert telepített, így a SPIKO cső gyártó gépünk megújuló energiaforrást használ. A SPIKO cső falát merevre készítjük, ebből adódóan mindössze 2-3 méterenként kell a felfüggesztésről gondoskodni. Az épületek szerkezetébe nem építhetők be, így gyakran kerülnek a födém fölé. Amennyiben módosítani kell a cső futásának irányát, úgy iránytöréseket iktatunk be. Csöveink 1000 Pascal nyomásnak és maximálisan 70 °C hőmérsékletnek is ellenállnak.

Előállításuk rendkívül gazdaságos, főleg zöld energia segítségével. Csóri telephelyünkön napelemes rendszert telepíttünk, így spirálkorcolt csöveinket zöldenergia forrással gyártjuk.

Zöld energiával gyártott SPIKO cső – előnyök:

  • Kiváló légáramlási hatékonyság
  • Tartósság
  • Egyszerű telepítés
  • Megbízhatóság
  • Esztétika

Amennyiben légtechnikai rendszeréhez SPIKO cső szükségeltetik, akkor keresse cégünket bizalommal!

Lépjen kapcsolatba velünk

Kérjen ajánlatot az alábbi űrlap kitöltésével vagy hívjon a +36-20/376-3924 telefonszámon.

Tekintse meg referenciákat!

KOMPLETT LÉGTECHNIKA SZERELÉS ÉS GYÁRTÁS

Címünk

LITS Energy Kft.
8000, Székesfehérvár, Új Csóri út 36.
Széchenyi 2020 infoblokk

Elérhetőségek

Lits Attila (ügyvezető) 
Email: litsenergykft@gmail.com
Telefon: +36-20/376-3924