Mikor használhatók a VARIFORM légtechnikai idomok?

 

Mikor használhatók a VARIFORM légtechnikai idomok?

Mikor használhatók a VARIFORM légtechnikai idomok?

A VARIFORM légtechnikai idomok szellőztető és klímarendszerek kialakításában alkalmazhatók. Pontosabban olyan rendszerek esetében, ahol a hálózat kiépítéséhez WESTERFORM vagy SPIKO csöveket használtak. Beépítésükkel a következők valósíthatók meg:

  • légcsatorna rendszeren belül az irány- és átmérőváltozások
  • mennyiségszabályozás
  • befúvó- vagy elszívó elemek elhelyezése

Ezeknek az idomoknak az egyik fő jellemzője, hogy beszerelésük jelentősen könnyített más típusokhoz képest. Ennek köszönhetően igen idő- és költséghatékony választásnak bizonyulnak. Emellett a legkedvezőbb akusztikai és áramlástani paraméterekkel rendelkezik a piacon. Természetesen, ilyen körülmények között is van, amit figyelembe kell venni a legjobb eredmény elérése érdekében.  A rendszer elemeinek kiválasztásakor célszerű olyan átmérőket választani, hogy a légsebesség alacsony maradjon a csőben. Ezzel elkerülhető a magas zajszint.

Az idomok 22 féle változatban léteznek, így minden célra megtalálható a legmegfelelőbb. Cégünk egyik tevékenysége a szellőztető és klímarendszerek szereléséhez szükséges gyártása. Kínálatunkban megtalálható a VARIFORM légtechnikai idomok gyártása is. Ajánlatkérés érdekében keressen fel bennünket!

Lépjen kapcsolatba velünk

Kérjen ajánlatot az alábbi űrlap kitöltésével vagy hívjon a +36-20/376-3924 telefonszámon.

Tekintse meg referenciákat!

KOMPLETT LÉGTECHNIKA SZERELÉS ÉS GYÁRTÁS

Címünk

LITS Energy Kft.
8000, Székesfehérvár, Új Csóri út 36.
Széchenyi 2020 infoblokk

Elérhetőségek

Lits Attila (ügyvezető) 
Email: litsenergykft@gmail.com
Telefon: +36-20/376-3924