Széchenyi terv plusz Lits Energy Kft.

Mikor használhatók a VARIFORM légtechnikai idomok?

 

Mikor használhatók a VARIFORM légtechnikai idomok?

Mikor használhatók a VARIFORM légtechnikai idomok?

A VARIFORM légtechnikai idomok szellőztető és klímarendszerek kialakításában alkalmazhatók. Pontosabban olyan rendszerek esetében, ahol a hálózat kiépítéséhez WESTERFORM vagy SPIKO csöveket használtak. Beépítésükkel a következők valósíthatók meg:

  • légcsatorna rendszeren belül az irány- és átmérőváltozások
  • mennyiségszabályozás
  • befúvó- vagy elszívó elemek elhelyezése

Ezeknek az idomoknak az egyik fő jellemzője, hogy beszerelésük jelentősen könnyített más típusokhoz képest. Ennek köszönhetően igen idő- és költséghatékony választásnak bizonyulnak. Emellett a legkedvezőbb akusztikai és áramlástani paraméterekkel rendelkezik a piacon. Természetesen, ilyen körülmények között is van, amit figyelembe kell venni a legjobb eredmény elérése érdekében.  A rendszer elemeinek kiválasztásakor célszerű olyan átmérőket választani, hogy a légsebesség alacsony maradjon a csőben. Ezzel elkerülhető a magas zajszint.

Az idomok 22 féle változatban léteznek, így minden célra megtalálható a legmegfelelőbb. Cégünk egyik tevékenysége a szellőztető és klímarendszerek szereléséhez szükséges gyártása. Kínálatunkban megtalálható a VARIFORM légtechnikai idomok gyártása is. Ajánlatkérés érdekében keressen fel bennünket!


A légtechnikai idomok gyártása már nem luxuscikk

 

Manapság a légtechnikai rendszerek kialakítása és alkalmazása már nem számít luxusnak, sőt a technológia és a gyártás fejlődésével alapkövetelménnyé vált. Fontos, hogy olyan rendszereket alakítsunk ki, amelyek elvezetik a szennyezett levegőt a munkaterületről, és az épület levegőjét is keringetik. A célunk az, hogy minél egészségesebb környezetet tudjunk teremteni egy-egy ilyen rendszer kialakításával, így mindig a maximális minőségre törekszünk.

 

Néhány fontos tudnivaló a rendszerrel kapcsolatban:

Magát a légtechnikai idomot és a rendszert úgy gyári, mint házi környezetben is alkalmazhatjuk! A cél mindkét esetben a tiszta és egészséges levegő biztosítása magunknak és a családunknak egyaránt. A rendszer egyik fontos része a kalorifer, amely a levegő felmelegítésére és szállítására szolgáló rendszer mozgató eleme. Ebből gőzfűtésű és csöves kivitel is készül. A légtechnikai idomok gyártásához kulcsfontosságú szempont, a követelményeknek pontos ismerete, hogy mindegyiknek megfeleljenek, ezért fontos szakember segítségét kérni. Természetesen ezt minden esetben szakemberrel együtt dolgozzuk ki.

 

A kaloriferek mellett a légcsatornák is igen fontosak az egész rendszerünk rendeltetésszerű működése szempontjából. Ezen keresztül tudjuk szállítani a levegőt az épületen belül és kívül, így ennek a rendszernek a megfelelő kialakítása elengedhetetlen. Számunkra egy-egy ilyen rendszer kialakítása azért sarkalatos pont, mert fontos az emberek egészsége és ez nem múlhat a rendszer hiányosságán.

 

Lépjen kapcsolatba velünk

Kérjen ajánlatot az alábbi űrlap kitöltésével vagy hívjon a +36-20/376-3924 telefonszámon.

Tekintse meg referenciákat!

KOMPLETT LÉGTECHNIKA SZERELÉS ÉS GYÁRTÁS

Címünk

LITS Energy Kft.
8000, Székesfehérvár, Új Csóri út 36.
Széchenyi 2020 infoblokk

Elérhetőségek

Lits Attila (ügyvezető) 
Email: litsenergykft@gmail.com
Telefon: +36-20/376-3924