Széchenyi terv plusz Lits Energy Kft.

Horganyzott spirálkorcolt cső

 

Horganyzott spirálkorcolt cső

Horganyzott spirálkorcolt cső

A horganyzott spirálkorcolt cső a légtechnikai rendszerek egyik alapvető eleme. Gyakran használják légszűrő, hűtő- és fűtőrendszerekben, illetve légkondicionáló és szellőzőrendszerekben is. Előnyei közé tartozik a tartósság, a merev szerkezet, a korrózióállóság és a hatékony légáramlás biztosítása.

A spirálkorcolt felület biztosítja az egyenletes légáramlást, és segít minimalizálni a légáramlás okozta zajt, ami különösen fontos például az irodák vagy kórházak esetében. A horganyzott spirálkorcolt cső könnyedén összeállítható és telepíthető, nagyfokú rugalmasságot biztosít a tervezés során. Többféle méretben és alakban is elérhető. Remekül ellenáll a magas hőmérsékletnek és légáramlatnak, illetve a korróziónak is. Felhasználása ideális lehet olyan környezetekben, ahol magas a páratartalom vagy a hőfok.

Összeségében a horganyzott spirálkorcolt cső egy kiváló választás bármilyen nagy légáramot szállító légtechnikai rendszer esetében. Könnyen telepíthető és karbantartható, magasfokú ellenállósággal bír és igazán tartós is. Számos méretben és alakban is megtalálható, ezáltal könnyen lehet vele tervezni is.

Horganyzott spirálkorcolt cső a legjobb minőségben

A horganyzott spirálkorcolt cső a légtechnikai rendszerek egyik alapvető eleme. Egyaránt használható a levegő elszívására és befúvására. Számos fajta méretben megtalálható, lakossági és kiskereskedelmi, valamint ipari felhasználásra is. Átmérőjét a szükséges légáramlási sebesség és a rendszer nyomásesése határozza meg.

A horganyzott spirálkorcolt cső egyik előnye a könnyű beszerelés. Spirál alakjának köszönhetően telepítése gyors és egyszerű, időtakarékos és nem jár komolyabb munkaköltségekkel sem. Kompakt kialakítása révén helytakarékosabb, mint a hagyományos téglalap vagy négyzet alakú csatornák.

A horganyzott spirálkorcolt cső további előnye a kiváló légáramlás, amit lehetővé tesz. A cső spirál alakja, belül pedig sima felülete minimalizálja a légellenállást és csökkenti a nyomásesést, ezáltal biztosítva a tökéletes áramlást. Mindezeknek köszönhetően a légtechnikai rendszerek működtetése alacsony energiafogyasztással és üzemeltetési költségekkel jár.

A horganyzott spirálkorcolt cső tulajdonságai az alkalmazási követelményekhez szabhatók. Úgy tervezhetők, hogy megfeleljenek a különböző légáramlási sebességeknek, nyomásigényeknek és zajcsökkentési szinteknek.

A horganyzott spirálkorcolt cső egyéb tulajdonságai

A horganyzott spirálkorcolt cső átlagos falvastagsága 0,8 mm körül mozog, hossza pedig akár a 3 méter hosszúságot is meghaladhatja. Leggyakrabban nagy kapacitású, ipari légtechnikai rendszerekben kerülnek felhasználásra, de akár kisebb berendezések elemeként is alkalmazhatók. A horganyzott spirálkorcolt csőnek minden esetben bírnia kell a nagyfokú terhelést. Ezt spirálszerkezete teszi lehetővé, ami tartós, szilárd és mégis rugalmas.

A cső belső sima felülete elősegíti a hatékony légáramlást. A spirálkorcolás minimalizálja a légellenállást, lehetővé téve a levegő zökkenőmentes áramlását a csővezetékben, ami segít a megfelelő légáramlás és a rendszer teljesítményének fenntartásában.

A horganyzott spirálkorcolt cső tehát a levegő megfelelő áramoltatásáért felel. Összekapcsolásuk osztódobozok segítségével történik, ami a hőmérséklet szabályozásáért felel. Bizonyos csövek az elhasznált levegő elszívásáért felelnek, míg a többi a friss levegő befúvásáért. Ha nincsenek megfelelően szigetelve, akkor kondenzáció alakulhat ki, ami negatív hatással van a rendszer hosszútávú működésére.

Lépjen kapcsolatba velünk

Kérjen ajánlatot az alábbi űrlap kitöltésével vagy hívjon a +36-20/376-3924 telefonszámon.

Tekintse meg referenciákat!

KOMPLETT LÉGTECHNIKA SZERELÉS ÉS GYÁRTÁS

Címünk

LITS Energy Kft.
8000, Székesfehérvár, Új Csóri út 36.
Széchenyi 2020 infoblokk

Elérhetőségek

Lits Attila (ügyvezető) 
Email: litsenergykft@gmail.com
Telefon: +36-20/376-3924