Az egyik legjobb választás a horganyzott spirálkorcolt cső

 

Az egyik legjobb választás a horganyzott spirálkorcolt cső

Az egyik legjobb választás a horganyzott spirálkorcolt cső

Nem véletlenül örvend egyre nagyobb népszerűségnek a horganyzott spiko cső, hiszen olcsó előállítása, minőséges alapanyagai és időtállósága mind mellette szólnak. A horganyzott légtechnikai cső a legtöbb esetben acélból készül, hiszen bárhol fellelhető. Ráadásul rengetegszer újrahasznosítható anélkül, hogy a szerkezetében roncsolódás menne végbe. Mindezek segítik a vevőket abban, hogy egy horganyzott spirálkorcolt cső megvásárlása mellett döntsenek.

Hol használnak egy horganyzott spiko csövet?

Nyugodt szívvel ajánljuk a horganyzott sipko csövet minden olyan helyre, ahol akár 1000 Pascal nyomást is el kell bírjon a rendszer. A hőállóság tekintetében pedig megemlítendő a 70 °C körüli maximális érték is. Köszönhetően a különleges tulajdonságainak, úgy fúvó, mint szívó egységekhez is szerelhetők. Ráadásul a rugalmasságuk különleges formálhatóságot, az anyag strapabírósága pedig kellő stabilitást ad minden rendszerben való felhasználáskor.

Köszönhetően a minőséges kialakításnak elég csak 2-3 méterenként függeszteni, ám amennyiben nagyobb irányváltások lesznek szükségesek, úgy ez toldásokkal oldható csak meg.

Lépjen kapcsolatba velünk

Kérjen ajánlatot az alábbi űrlap kitöltésével vagy hívjon a +36-20/376-3924 telefonszámon.

Tekintse meg referenciákat!

KOMPLETT LÉGTECHNIKA SZERELÉS ÉS GYÁRTÁS

Címünk

LITS Energy Kft.
8000, Székesfehérvár, Új Csóri út 36.
Széchenyi 2020 infoblokk

Elérhetőségek

Lits Attila (ügyvezető) 
Email: litsenergykft@gmail.com
Telefon: +36-20/376-3924