Széchenyi terv plusz Lits Energy Kft.

A légtechnika szerelés a szakember dolga

 

A légtechnika szerelés a szakember dolga

A légtechnika szerelés a szakember dolga

A légtechnika szerelés egy olyan művelet, mely megköveteli a szakképzett munkaerő igénybevételét. A légtechnika szerelésnél nagyon fontos a biztonsági és a műszaki szabályok betartása is. A berendezés egyes szakaszainak szerelése csak védőfelszerelés viselésével történhet. Olykor szükségessé válhat a berendezés leállítása is. A szakember így a kockázat teljes kizárásával tud dolgozni a légkezelő berendezésen. A veszély elkerülése érdekében, mindig hívjon megbízható és kvalifikált szakembert.

 

Légtechnika szerelés a LitsEnergy-vel!

Miért bízzuk a légtechnika szerelését szakemberre? Mert nem akarunk megsérülni, sőt, el se akarjuk általában rontani a még be sem üzemelt légtechnikai rendszert.

A légtechnika szerelés nem hiába szakember dolga. Ő ismeri a körülményeket, az anyagokat és az alkatrészeket is. Légtechnika szerelésnél elsődleges a biztonság és a műszaki szabályok betartása. Fontos lehet a védőfelszerelés használata is.

Cégünk többféle légtechnika szerelését is vállalja. Lehet az:

  • VL négyszög légcsatorna,
  • SPIKO spirálkarcolt légcsatorna,
  • WESTERFORM hajlítható légcsatorna és SONOFLEX,
  • VARIFORM (VF) csővezeték idomok.

Fontos kiemelnünk, hogy a légtechnikai spirálkarcolt csöveinket zöld energiával állítjuk elő. Napelemeket telepítettünk telephelyünkre, így gépeink megújuló energiával működnek.

Ha tehát Önnek fontos a minőség, a megbízhatóság és a biztonság, ne habozzon szakembert hívni. Cégünk 20 éves tapasztalattal rendelkezik. Ha pedig Önnek fontos a környezetvédelem és a fenntarthatóság is, jó helyen jár. Ne feledje, velünk a zöld energiát választja, nem csak a minőséges anyagokat és légtechnika szerelést!

Mik is a flexibilis szellőzőcső előnyei? A szakember válaszol

A szigetelt flexibilis szellőzőcső előnyei közé tartozik, hogy segít minimalizálni a zajártalmat, amely a rendszer működéséből ered. Ezzel pedig olyan környezet teremthetünk, ahol minden kényelmesebbé válhat, akár tanulásról, munkáról vagy pihenésről is legyen szó.

Egy flexibilis szellőzőcső előnyei közé tartozik továbbá, hogy minden helyre beépíthető, ahol egy merevebb vagy négyszögletű kivitel nem lenne alkalmazható.

Cégünk is dolgozik flexibilis szellőzőcsövekkel, mint a SONOFLEX.

A légtechnikai rendszerek beszerelését mindig szakértőkre kell bízni, ebben segíthetünk mi is. Szakértőink pontosan fel tudják mérni, milyen alkatrészekre, csőrendszerekre lesz szüksége a legjobb minőséghez. A terepfelmérés után pedig ki tudják választani, pontosan milyen csöveket is kell használni. Ahogy azt már említettük, a flexibilis szellőzőcső előnyei közé tartozik, hogy olyan helyekkel kompatibilis, amivel másik nem.

Hogy négyszög vagy kör keresztmetszetű légcsatorna elemeket választ tehát függ attól, mire is van szüksége. Mindenképpen a szakértőt tudja megmondani, hogy melyikkel érdemes dolgozni. Kérjen ajánlatot még ma!

 

Lépjen kapcsolatba velünk

Kérjen ajánlatot az alábbi űrlap kitöltésével vagy hívjon a +36-20/376-3924 telefonszámon.

Tekintse meg referenciákat!

KOMPLETT LÉGTECHNIKA SZERELÉS ÉS GYÁRTÁS

Címünk

LITS Energy Kft.
8000, Székesfehérvár, Új Csóri út 36.
Széchenyi 2020 infoblokk

Elérhetőségek

Lits Attila (ügyvezető) 
Email: litsenergykft@gmail.com
Telefon: +36-20/376-3924