Széchenyi terv plusz Lits Energy Kft.

150 mm légtechnikai csövek a LitsEnergy-nél!

 

150 mm légtechnikai csövek a LitsEnergy-nél!

150 mm légtechnikai csövek a LitsEnergy-nél!

Munkatársaink a LitsEnergynél nagy hangsúlyt fektetnek a minőségi, mindazonáltal gyors munkavégzésre. Szolgáltatásainkba beletartozik a légtechnika-szerelés, a gyártás és javítás is.

Mikor használunk légtechnikai csöveket? A légtechnikai rendszerek egyre elterjedtebbek lesznek otthonainkban. Ezek gondoskodhatnak a friss és megfelelő hőmérsékletű levegőről. A tiszta levegő pedig alapja és minimuma életünknek. Pont ezért fontos, hogy jó minőségű rendszert építtessünk be.

A légtechnikai rendszerek csöveinek méretei a beépítési területtől függenek. A választható átmérőink 100-tól 1400mm-ig terjednek. Egyedi gyártást is vállalunk. A 150 mm légtechnikai cső egy viszonylag kis átmérőjű cső.

Cégünknél minden munkafolyamat modern technológiával történik. Légtechnikai spirálkarcolt  csöveinket pedig zöld energiával állítjuk elő. Nem csak a tiszta levegő fontos, de a környezetük megóvása is.

Akár 150mm légtechnikai csövekről legyen szó, akár az egész légtechnikai rendszer beépítéséről, válassza a LitsEnergy-t! Kérjen ajánlatot még ma!

Lépjen kapcsolatba velünk

Kérjen ajánlatot az alábbi űrlap kitöltésével vagy hívjon a +36-20/376-3924 telefonszámon.

Tekintse meg referenciákat!

KOMPLETT LÉGTECHNIKA SZERELÉS ÉS GYÁRTÁS

Címünk

LITS Energy Kft.
8000, Székesfehérvár, Új Csóri út 36.
Széchenyi 2020 infoblokk

Elérhetőségek

Lits Attila (ügyvezető) 
Email: litsenergykft@gmail.com
Telefon: +36-20/376-3924